Morten Olsen og de ligegyldige kampe

Morten Olsen, den altid glade mand med de mange fornuftige holdninger, valgte i dag at bruge en del af pressemødet før kampen mod Brasilien på at revse folk der ikke falder på halen over at Brøndby sendte Krohn-Dehli og Rommedahl på landsholdslejr mens resten af holdet tog ud og tabte til Lyngby.

Vi har dårligere forberedelsesmuligheder end eksempelvis Holland, når Superligaen først sent bliver afsluttet. Vi havde en aftale med medaljeholdene om, at de ville slippe spillerne, hvis alt var afgjort. Det var så ikke tilfældet. Og så bliver jeg sgu irriteret, når Brøndby afleverer Krohn-Dehli og Rommedahl og får så meget ‘badwill’. Det er kedeligt at høre på, når Brøndby kun forsøger at hjælpe dansk fodbold. Den kamp var ligegyldig. Det er uforståeligt, at de ikke får noget goodwill i stedet.

En ligegyldig kamp. En fuldstændig ligegyldig kamp. Er det ikke sandt, OB sportsdirektør Poul Hansen?

 Det er vist noget med cirka en halv million kroner ekstra i forhold til at slutte som nummer 10, og det er da også en slags penge.

En halv million kroner må vist siges at være en slags penge, specielt for en klub som har akutte penge problemer. Hvis nu HB Køge ikke havde udlignet, gad vide om DBU så havde kompenseret Brøndby for den tabte indtjening? Gad vide om Morten Olsen selv havde? Hvis nu Brøndby havde smidt en halv million kroner så Michael Krohn-Dehli kunne komme med i venskabskampen mod Brasilien.

Nu vi taler om ligegyldige kampe.

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *