Lidt nyt om siden

To nye ting om siden, for at være helt præcis. Eller… den ene er ikke om siden her men… okay.

  1. Der er en ny email adresse og med det mener jeg, der er nu en email adresse. Ris, ros, job-tilbud til når Viasat vil have mig til at genoplive Det’ Bare Fodbo–hey, ingen fnisen! Enhver kontakt som man ikke lige føler for gennem kommentarer her på siden eller gennem Twitter (som er CornerEagle) kan nu sendes til mail@fcsofa.com
  2. Samtidig er der kommet en ny YouTube kanal specifikt til FC Sofa. Jeg vil langsomt (laaangsooomt) ændre alle links i gamle indlæg til at pege på den nye kanal og slette dem fra min OccasionallyWearsHat kanal. Der kommer selvfølgelig også en besked på den kanal til folk der abonnerer på den.

Så ja, lidt house cleaning for at gøre det hele lidt lettere og mere samlet. Og fordi jeg lige fandt ud af for nyligt hvordan jeg fik en mail adresse på fcsofa domænet. Men mest det første.

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *