Lidt hjemmebryg

Jeg skal sige med det samme, det her er nok noget med begrænset interesse for folk. Jeg har nemlig lavet en lille Windows app designet til at tage notater med under en fodboldkamp. Som sagt, begrænset publikum.

Den er relativ simpel. Du starter den og vælger så en tekst-fil. Så starter du timeren når dommeren fløjter. Alt hvad du skriver bliver så, når du trykker enter, skrevet ind i tekst-filen med tiden noteret. Hvis der er noget i tekst-filen når du vælger den til at starte med bliver det hele slettet, så husk at flytte det du skal bruge over i en anden tekst-fil efterfølgende eller lav en ny hver gang du skal bruge programmet.

Tryk på “Start” for at starte timeren eller “Stop” for at stoppe den og sætte den tilbage til nul. Tryk på “Pause” eller “Unpause” for enten at sætte den på pause eller… ja. Hvis du trykker på “Anden halvleg” før du trykker “Start”, så sætter den timeren på 45 minutter gået.

Tab knappen er Pause, Pause/Break knappen er Start, du kan bruge backspace til at slette ting du har skrevet men hverken piletaster eller mus er understøttet. Det er ren fire and forget tastning.

Den hedder TimeTyper, mest fordi den skulle hedde et eller andet, og du kan downloade den her.

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *