Kamptanker: Zilina ude, d. 12, 07/17

Kampen

Forfærdelig første halvleg. Målet kom da vi pludselig gik fra at stille med to midterforsvarer og en venstreback til at stille med to venstrebacks og kun en enkelt midterforsvarer. Generelt stod Pierre Bengtsson svagt i billedet, ikke hjulpet af en stempling ind på låret af en Zilina spiller (hvis testikler åbenbart sidder på ydersiden af hans ben?) der burde have givet rødt. Boilesen virkede også tung centralt, lidt bedre da han kom ud på backen. Det var en af de kampe hvor man kunne se at Boilesen ikke er en spiller der kan spille både back og midtstopper, han er back der kan vikariere som midtstopper.

Systemskifte i pausen, fra 4-4-2 til 3-5-2. Det stoppede godt nok Zilinas offensiv men det stoppede samtidig også vores offensiv og satte højresiden fuldstændig ud af spil. Tom Høgli er defensivt indstillet højreback, at smide ham op som wingback gør bare at man udstiller hans mangler i det offensive og slet ikke bruger hans forcer i det defensive. Så hjalp det heller ikke at jeg ikke bryder mig om hans defensive spil. Han er en fantastisk person, Tom Høgli, men hans defensive placering er alt for langt fra modstanderen og jeg håber virkelig at Mads Roerslev fortsætter sin udvikling og får spilletid i ligaen.

Vi blev reddet af et rødt kort som nok ikke burde være givet. Også et rødt kort som det er circa 50/50 om man får “dommerfejl” reaktionen eller “han giver dommeren mulighed for at dømme det” reaktionen. Interessant at se hvordan den lander efterfølgende. Det åbnede op for en retur til 4-4-2 og det er hvad der gør at vi får et ordentligt resultat med hjem, den var ikke gået hvis vi havde blevet i 3-5-2, det er jeg overbevist om.

Men i sidste ende, 3-1 på udebane mod en svær modstander. Den er købt og solgt.

Spillere

Verbic ser dejlig skarp ud, lige indtil han skal skyde på mål. Gode udfordringer og hårdtarbejdende i defensiven, som ellers ikke altid har været hans stærke side.

Jan Gregus havde en god kamp. Specielt ved 3-1 målet havde han en fiks lille detalje der åbner op for Boilesen. Generelt sikker i pasningsspillet og havde flere af den slags tværpasninger lige foran modstandernes felt som Delaney plejede at slå. Han er næppe fast mand, Ståle vil nok foretrække Matic når der skal en betondefensiv op, men han ligner mere og mere den spiller man købte, ikke den spiller man fik.

Speaking of, Andrija Pavlovic. Hattrick, gode aktioner i flere omgange, havde også et skud på stolpen i første halvleg. Han var ikke god i sidste sæson men han var heller ikke så dårlig som han så ud til at være. Nu ser han god ud. Santander er stadig førstevalget, her efter kampen er jeg ganske overbevist om at pladsen på bænken var på grund af underlaget mere end noget andet, men Pavlovic kommer nok til at score flere mål.

Lüftner kom ind og virkede som en tung dreng. Det er nok min største bekymring ved ham, det mindede lidt om Peter Larsson. Og så kan man som FCK fan ellers sidde og få kuldegysninger af den slemme slags. Men lad os nu se når han får et fysisk overskud og et ordentligt underlag.

Pieros arbejdede hårdt og kom ikke frem til det store. Sådan bliver det nogle gange.

Konklusion

Det skal gå Jablonec galt for at vi ikke er videre til næste runde. Det skal næsten gå Gorica galt. Så med andre ord, intet er afgjort endnu.

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *