Kamptanker: Mod Horsens hjemme, d. 12, 08/17.

Kampen

Det bedste jeg kan sige om den her kamp er nok at det mindede om de kampe hvor vi var dårlige sidste sæson mere end om de kampe hvor vi har været inkompetente i denne sæson.

Så, I ved, fremskridt.

Ståle talte i et Mediano interview om mange forskellige grunde til at spillerne mangler overskud, for nogle er det skader, for nogle er det fysisk, for nogle er det taktisk, men det er tydeligt at se at vi har de mangler. Specielt vores sårbarhed på dødbolde tegner et billede af et hold som ikke er på et sted hvor der er tid og plads til at koncentrere sig om dødboldsituationer. Problemet er at det koster igen i dag. Forhåbentlig kan vi snart nå et punkt hvor i det mindste fysikken er på plads og skaderne er under kontrol og så kan vi forhåbentlig få styr på dødboldene, i hvert fald defensivt.

Og så var det også den slags dårlige FCK kampe hvor Horsens selvfølgelig fik et mål der var offside og vi ikke fik et straffe som burde være dømt. Vi har set hvordan vores gode perioder er ligesom at løbe ned ad bakke, det hele er lidt nemmere og alt går vores vej, og nu er vi så på vej op ad bakke. Det skal bare ikke være nemt.

Spillere

For kortvarigt at vende tilbage til det Mediano interview, så sagde Ståle blandt andet at næste sommer var det planen at en række spillere, heriblandt Benjamin Verbic og Federico Santander skulle sælges videre og man må sige at begge viste sig frem fra, om ikke deres bedste, så en af deres bedre sider i dag. OK, med Santander var det mest bare målet, men det viste også at han kan være en angriber på højt, højt internationalt niveau når tingene kører for ham. Det skal han vise mere af for at komme videre og det har han forhåbentlig for øje.

Verbic er konstant udfordrende denne sæson, han virker udmærket klar over den plan og vil sælge sig selv dyrt. Det er ikke alt der lykkes, sådan bliver det jo når en spiller konstant forsøger de svære ting, specielt på et hold der som helhed har svært ved at lykkes med tingene, men mod Horsens havde han specielt nogle vendinger på hans modstander som var rigtig gode og lod ham gå mod baglinjen. Planen når Falk er tilbage er højst sandsynligt at han går ind på den højrekant hvor han fandt sig et godt samarbejde med Peter Ankersen, men det kom ikke Verbic til skade at starte til højre denne gang.

Konklusion

Endnu en dårlig kamp. Vi skal have mere overskud ind på holdet og vi skal have det før Qarabag kampen på tirsdag. Det bliver rigtig, rigtig svært.

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *