Kamptanker: Mod FC Nordsjælland ude, d. 27, 08/17.

Kampen

Rasmus Falks første aktion var rimelig sigende for hele kampen.

Det var en af de få positive ting med den her kamp, at Rasmus Falk nu endelig er tilbage. Han skal have noget tid før han er klar til en startplads, men forhåbentlig er han klar efter landsholdspausen til at spille mere end kun 20 minutter. Han så i hvert fald ganske vaks ud i den tid han fik, selvom han først kom ind da det stod 10 mod 11 og 2-0 til FCN.

Også en del mere power end resten af holdet, omend det måske mest var endnu et af Emiliano Marcondes’ forsøg på at vinde en Bodil før han tager til det engelske Championship der fik Falks skub til at se så imponerende ud. Det kom efter at Mads Pedersen havde fremprovokeret et rødt kort til Peter Ankersen, for ingen FCN tur er komplet uden et dumt rødt kort. Pedersen løb ind i Ankersen da han var på vej op og Ankersen reagerede ved at smide et ben ud som ramte Pedersen i haserne. Dumt rødt kort, men hvis man er usikker på om det var med vilje eller et uheld fra Pedersens side, så siger manden selv at de to “løber ind i hinanden”, hvilket var lidt svært for Ankersen da han stadig var på et knæ da det skete.

Ikke at det hele skal handle om FCN, for det var godt nok en kamp som FCK gjorde deres bedste for selv at tabe. Det var alt det værste af sæsonen indtil videre, langsom boldomgang, manglende bevægelse, kæmpe problemer med at skabe chancer og kæmpe problemer med at holde modstanderne væk fra chancer. At Boilesen bliver stemplet af Marcondes ved 0-2 målet er selvfølgelig uheldigt (…), men generelt så vi bare tunge ud. Og så bliver man altså udspillet på Farums kunstgræs.

Rasmus Falks første aktion bestod i at falde ned i banen, modtage bolden, vende rundt og så kigge forvirret rundt indtil han blev nødt til at aflevere tilbage i banen igen. Der var ingen løb foran ham, der var ingen frie medspillere, der var ingen der gerne ville have bolden. Han må have haft svært ved at genkende det hold han forlod.

Spillere

Hvad er det egentlig Pieros Sotiriou kan? Jeg ved godt at jeg selv har omtalt ham som en konsekvent afslutter og en spiller som var hårdtarbejdende i presspillet, men når selv det ikke kan ses på banen, hvad bidrager han så med? Sjældent har jeg set så svag en afslutning som den i første halvleg hvor han helt fri foran mål triller den ind i hænderne på FCNs målmand og det var sådan set hvad man så til ham, når han ikke lige tæmmede bolde ud over baglinjen. Dommer Michael Tykgaard gav ham gult kort for, viste han med fingrene, hans fjerde frispark, hvilket er circa tre aktioner mere som Tykgaard har set fra Sotiriou i den kamp end jeg gjorde.

Konklusion

Gudskelov for landsholdspausen.

Det tror jeg aldrig jeg har skrevet før.

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *