Kamptanker: Mod AC Horsens ude, d. 29, 10/17.

Kampen
Det var en kamp der i sidste ende handlede om beslutninger. Dem der var forkerte, dem der var uforståelige og dem der var direkte dumme.

Den største af dem, en som var alle tre, det var selvfølgelig Benjamin Verbic der spjættede med benet efter et frispark og fik rødt kort. Men det var en frustration der kom af dommerens linje, en linje der betød at kampen endte med en statistik der hed 22 frispark af Horsens, 7 frispark af FCK, 4 gule kort til Horsens (heraf tre af dem indenfor de sidste tyve minutter), 2 gule og 1 rødt til FCK.

Det var også en frustration der kom af spillet, der kom efter holdet og trænerens beslutning om ikke at spille bolden ud fra bagkæden men i stedet sparke langt når bolden skulle sættes i gang. Hvilket mod Horsens og deres fysiske overtag betød at enten mistede vi bolden eller også vandt forsvaret andenbolden og kunne sætte spillet i gang derfra. Man valgte altså i stedet for at sætte spillet i gang fra bagkæden hver gang, så satte man spillet i gang fra bagkæden halvdelen af tiden og mistede bare bolden i den anden halvdel.

Og i sidste ende var det en kamp der blev afgjort af beslutninger som en offside på et Verbic mål dømt på Michael Lüftner uden at han rørte bolden og beslutninger som Pieros Sotiriou der helt fri foran mål valgte den bløde inderside i stedet for den strakte vrist.

En kamp der handlede om beslutninger.

Spillere
Nicolai Boilesen spillede endnu en god kamp og viste blandt andet også en evne til at sætte en direkte modspiller som vi ikke har set så meget til før. Det var en rigtig flot størstedelen af en halvleg af Boilesen, før han udgik med en fiberskade som Ståle efter kampen betegnede som rigtig slem. Stort suk og forhåbentlig kommer det ikke til at betyde at efterårssæsonen er færdig for Boilesen. Han er bare en klassespiller og vi har ikke råd til at miste flere af den slags. Vi har virkelig få tilbage.

Rasmus Falk er heldigvis en af dem, både en klassespiller og en spiller vi har tilbage. Han blev godt nok skiftet ud og gik rundt med ispose på efter kampen, men mon ikke bare det var for at holde ham klar til de mange kampe vi har forude hvor han ligner vores største og bedste chance for at skabe noget offensivt? Det var også en hård kamp hvor han, efter det røde kort til Verbic og Pavlovic blev flyttet ned som kant, blev nødt til at arbejde stenhårdt for at dække begge kanter defensivt. Alligevel skabte han vores største chancer.

Konklusion
Det bliver ganske interessant at se hvad Ståle trækker op af hatten til kampen mod Zlin, med tanke på Brøndby der venter. Forhåbentlig bliver det nogle gode beslutninger han tager.

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *