Før Kampen: SønderjyskE v. FCK, 13/05/12

Glædelig mors dag!

Hvis du altså er en mor. Eller har en.

Glædelig FCK spiller igen mod SønderjyskE dag!

Suk.

Ja, endnu en gang går turen til det sønderjyskE når, øh, SønderjyskE tager imod på Haderslev stadion. Det er tredjesidste runde som vi skal i gang med, med kickoff kl. 16:00 hvilket som bekendt betyder at Canal 9 kommer til at vise den.

Der er trupper, både hos FCK.dk og et eller andet sted på SønderjyskE’s hjemmeside. Hos SønderjyskE sidder Jonas Troest og Mads Jessen ude, hvilket ikke burde komme til at betyde noget for startopstillingen. Det skal dog siges, som et lille kuriosum, at SønderjyskE i to ud af de tre sidste kampe har måtte ændre deres startopstilling lige før kampstart, så tro intet før du ser det med dine egne øjne. Men rent umiddelbart burde det være den samme startopstilling som de har kørt i et stykke tid nu. Oppe foran burde vi have lært noget om Quincy Antipas og Lasse Vibe har også vist sig som et spændende nyt navn.

Nathan Coe

Jarl Andre Storbæk – Anders Østli – Hallgrimur Jonasson – Daniel Christensen

Conor O’Brien – Henrik Bødker

Lasse Vibe – Henrik Hansen – Eyjolfur Hedinsson

Quincy Antipas

I FCK truppen er Thomas Kristensen og Sølvi Ottesen vendt tilbage og eftersom det er en 18-mands trup så må man gå ud fra at begge er blevet testet og erklæret 100% fit for fight. Eller hvad der nu tæller som 100% når vi taler Sølvi Ottesen. Om de så går ind i startopstillingen med det samme er nok mindre sikkert. Sølvis meget bastante forsvarsstil er måske ikke helt hvad man har brug for mod en rapfodet Antipas og sidst TK startede inde måtte han udgå allerede i første halvleg. Med tanke på den pokalfinale der også ligger lige rundt om hjørnet, så kunne jeg sagtens se TK komme ind engang i anden halvleg for Grindheim og så starte inde på torsdag. Og så til sidst tænder jeg lige for grammofonen og spiller den der gamle schlager, Oviedo’s offensive talenter bliver spildt på venstrekanten, det burde være Diouf eller i det mindste Vingaard der. Men det bliver det næppe.

Cesar Santin – Dame N’Doye

Bryan Oviedo – Claudemir – Christian Grindheim – Christian Bolaños

Pierre Bengtsson – Kris Stadsgaard – Ragnar Sigurdsson – Lars Jacobsen

Johan Wiland

Som jeg skrev efter OB kampen, så er det ene pointtab vi kan tillade os nu brugt og vi skal vinde mod SønderjyskE, men heldigvis et SønderjyskE hold som ikke virker lige så skræmmende som for en måned siden. Efter 4-3 kampen i pokalen har de fået uafgjort 3-3 mod Brøndby, tabt 0-5 til Horsens og fået 1-1 mod FC Midtjylland. Desværre skal der næppe helt så meget til for at skræmme det her FCK hold. Der er blevet talt en del om at “nu skal vi stå sammen” og “vi kan stadig selv afgøre det her”, men kampen mod SønderjyskE kommer til at vise om det nuværende FCK hold har noget at have den slags tale i eller om det bare er varm luft der bliver lukket ud. Jeg gætter på sidstnævnte, men med lige nok af førstnævnte til at Dame N’Doye sniger et sejrsmål ind i de sidste 10 minutter.

Og husk nu det med mors dag.

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *