Før Kampen: Silkeborg v. FCK, 25/03/12

Efter en kedelig nulløsning hjemme mod FC Midtjylland skal FCK nu igen op mod et midtjysk hold, denne gang går turen til Silkeborg for at tage kampen op mod den lokale idræts forening. Kampstart er igen kl. 16:00 på MASCOT PARK. Det er ikke mig der råber, det hedder det altså. Kampen bliver også sendt på Canal 9, uden tvivl optaget på deres allerbedste webcams og transmitteret videre på en række nu udgåede ASUS netbooks.

Der er udtaget trupper både for FC København og Silkeborg. Hos Silkeborg er Kasper Risgaard ude med en skade, mens Thorbjørn Holst er tilbage efter sit eget skadesforløb og en gammel kending af klubben Jesper Bech er ligeledes efter karantæne. FCK har ingen ændringer i truppen, selvom Claudemir skulle have døjet med lidt problemer med låret i løbet af ugen. Ser vi på startopstillingen hos Silkeborg, så bliver den nok meget lig den mod SønderjyskE, bortset fra Risgaards karantæne og så Christopher Poulsen der nok tager sig af venstreback pladsen igen efter en mindre skade. Oppe foran er det muligt at Marvin Pourie, efter sin gode kamp sidste uge, holder Jesper Bech eller Henrik “Tømrer” Pedersen på bænken, men mon ikke det alligevel bliver de to rutinerede angribere? 

Lasse Heinze

Dennis Flinta – Simon Jacobsen – Jesper Mikkelsen – Christopher Poulsen

Christian Holst – Daniel A. Pedersen – Frank Hansen – Nicolaj Ritter

Jesper Bech

Henrik Pedersen

Hos FCK har Claudemir som sagt haft lidt skadesproblemer i løbet af ugen og kan han ikke starte inde, så bliver det nok Vingaard på venstre og Delaney centralt sammen med Grindheim. Ellers bliver det samme opstilling som mod FCM.

Cesar Santin – Dame N’Doye

Thomas Delaney – Claudemir – Christian Grindheim – Christian Bolaños

Bryan Oviedo – Kris Stadsgaard – Sølvi Ottesen – Lars Jacobsen

Johan Wiland

Carsten V. Jensen har været ude i ugens løb og forklaret at det der med at en spiller har en “rigtig” position på banen, det er noget som kun journalister mener. Hvilket sikkert kommer som en overraskelse for en del fans. Delaney spiller venstrekanten når der er brug for løbemeter og nærkampsstyrke, fortalte cheftræneren, uden ellers at forklare hvad det så er som Martin Vingaard byder ind med. Eller Diouf. Ja, OK. Men Delaney på venstrekanten kommer nok til at være en del mere almindeligt end jeg personlig havde regnet med efter optakten. Også Cesar Santin oppe foran blev nævnt i ugens løb, hvor CV formåede at komme Stig Tøftings angreb på Santin i EkstraBladet i forkøbet. CV ser ingen grund til at stille med andre end Santin og N’Doye oppe foran, hvilket måske er lidt ærgeligt. Jeg tror personligt en type som Abdellaoue ville gøre spillet bedre da han har nogle andre styrker som hold skulle forholde sig til. Men det ser ikke ud til at blive til noget lige med det samme.

Kigger vi på Silkeborgs kampe indtil videre i den her sæson, så lagde de ud med en uafgjort 2-2 ude mod OB, så formåede de at tabe 0-1 hjemme til HB Køge, hvilket virkelig var noget af en bedrift, og så senest en 2-4 sejr ude over SønderjyskE. Så det kan altså blive til lidt af hvert og når Troels Bech siger at hans tillid til holdet ikke har bund i resultaterne indtil videre, så er det nok kampen mod HB Køge der tænkes på. Silkeborgs boldsikre småspil kan på en god dag volde langt de fleste hold problemer, men vi burde have kvalitet nok til at kunne slå deres spil i stykker. Og rent defensivt kan jeg ikke se at de har nogen der kan matche N’Doye. De kan heller ikke matche FCMs høje pres som voldte FCK så store problemer sidst, så det burde være en overkommelig opgave, omend langt fra en let en af slagsen.

FCN har store karantæne problemer i deres kamp, så det her ligner også en glimrende chance for at lægge endnu mere afstand i toppen. Jeg tror på en 2-1 sejr, muligvis med et sent sejrsmål fra N’Doye.

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *