Før Kampen: Randers v. FCK, 25/08/12

Så blev det Randers FC og kigger man i ordbogen under “midt-imellem-kamp” så finder man ikke noget… men man burde finde den her kamp. Jo, ja, professionel indstilling og alt det der, men helt ærlig. Hvem tænker ikke mere på returopgøret mod Lille end en udekamp mod Randers FC?

Som foregår på AutoC Park i Randers, med kick-off kl. 17:00 og kampen bliver selvfølgelig sendt på 3+… nej… kampen bliver selvfølgelig sendt på Canal 9? Nej. Hvor helvede… TV2 Sport? Det er godt nok længe siden. Kampen bliver selvfølgelig sendt på TV2 Sport fra kl. 16:45. Så i det mindste er der lige så meget interessant optakt som hvis den blev sendt på 3+.

Der er udtaget trupper, FCK og Randers, og hos Randers har de efter min bedste overbevisning ingen skader som de har lyst til at nævne på deres hjemmeside et sted hvor jeg kan finde det. Derfor må man også formode at startopstillingen bliver noget nær den samme som sidste uge mod Silkeborg, hvilket blandt andet betyder et gensyn med gode, gamle Johnny Thomsen. Eller, gamle Johnny Thomsen. Og med det forfærdelige svin Remco van der Schaaf. Eller, det forfærdelige svin på en fodboldbane Remco van der Schaaf. Så godt kender jeg heller ikke manden.

David Ousted

Johnny Thomsen – Remco v. d. Schaaf – Mads Fenger – Chris Sørensen

Jonas Kamper – Tidiane Sane – Christian Keller – Alexander Fischer

Frank Kristensen – Ronnie Schwartz

Vildt overraskende vil det dog næppe være hvis for eksempel Lasse Riise, Randers FC’s topscorer med to mål, ryger ind på toppen istedet for “Farlige” Frank, mens Chris Sørensen muligvis vil blive flyttet op på midtbanen for at bruge sin rutine der. Medmindre selvfølgelig at Adama Tamboura så skal spille venstreback, så bliver han nok ikke rykket.

Hos FCK er Christian Grindheim stadig ude med en skade, går jeg ud fra, men Sölvi Ottesen er tilbage i truppen. Nyindkøbte Igor Vetokele udgik allerede efter sit første træningspas med en lille skade og det har sikkert noget at gøre med hans manglende deltagelse i truppen. Ellers er det interessant at se at der igen er tre målmænd med. Det må næsten være en vane at have tre målmænd med i den første kamptrup og så skære en fra på dagen, for sikkerhedens skyld, lidt ligesom Arïel Jacobs har det med at holde på den sidste udskiftningsmulighed indtil der er maks ti minutter tilbage af kampen, sikkert også hvis der nu skulle komme en skade. Apropos, så netop for at undgå skader kunne man godt forestille sig en del rokeringer på holdet. Ihvertfald må Martin Vingaard forventes at starte inde og muligvis også Mos Abdellaoue, Christoffer Remmer og Michael Jakobsen. Thomas Delaney kunne også være en mulighed, men jeg tror ikke man vil løbe den risiko med ham efter hans skade.

Mos Abdellaoue – Andreas Cornelius

Martin Vingaard – Thomas Kristensen – Claudemir – Christian Bolaños

Pierre Bengtsson – Michael Jakobsen – Ragnar Sigurdsson – Christoffer Remmer

Johan Wiland

Kim Christensen kunne også sagtens få spilletid, men det viser også lidt hvor tynde vi er på midtbanen. Med Grindheim ude med en ikke-nærmere-defineret skade og Delaney ikke klar til 90 minutter (jeg syntes faktisk hans indhop mod Lille viste at han ikke var klar til bare det endnu), så skal TK, Claudemir og Bolaños pludselig alle spille, medmindre man sætter Vingaard på højre og Nicolai Jørgensen på venstre. Det er stadig minimum tre forventede startere på onsdag der også skal spille mod Randers.

Men nu må vi jo se hvordan det går. Jeg ved godt at Randers er nogen vi skal slå og alt det der, men jeg ville nu have det OK med en kedelig uafgjort og så alle mand fit for fight til på onsdag.

Okay, måske en kedelig uafgjort indtil 10 minutter før tid hvor Cornelius bakser en bold i mål.

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *