Før Kampen: HB Køge v. FCK, 15/04/12

Så er påsken ovre og vi vender endelig tilbage til de gode, gammeldags søndagskampe.

Denne gang er det top mod bund når turen går til SEAS-NVE Park, kampstart er kl. 16:00 og denne gang er det vist tilladt med FCK fans, så hvis man ikke er til Canal 9, så er der muligheden for en tur til Herfølge. Så må man gøre op med sig selv om en tur til Herfølge også er det værd.

Nogen har så ikke den luksus at kunne vælge, der er nemlig udtaget trupper til kampen, FCK og HB Køge, hos HB Køge er det største tab midterforsvaren Thomas Sørensen der er ude med karantæne. Det bliver nok den store amerikaner Brad Rusin der tager over. Hos FCK er der både glædelige nyheder og bare nyheder. Specielt glædeligt er det at Dame N’Doye er tilbage efter udtjent karantæne og så er Claudemir også tilbage. Så… ja. Nordstrand ryger nok ud og så er der vel muligheden for at Claudemir går lige ind og erstatter Thomas Kristensen. Sådan som TK spillede mod AGF er det måske ikke nogen dårlig ide. Sådan som Claudemir har spillet indtil videre, er det måske.

Morten H. Jensen

Stefan Hansen – Thomas G. Christensen – Brad Rusin – Andreas Sørensen

Adeola Runsewe – Marcel Rømer – Lasse Kronborg – Martin Christensen

Bo Storm

Nikolaj Madsen

Mon nu ikke Claudemir får lov til at starte på bænken efter hans overraskende lange pause for hvad der startede som et trælår.

Cesar Santin – Dame N’Doye

Pape Pate Diouf – Thomas Kristensen – Christian Grindheim – Christian Bolaños

Bryan Oviedo – Ragnar Sigurdsson – Sølvi Ottesen – Lars Jacobsen

Johan Wiland

Og så bliver det spændende om det bliver den støt-stigende kurve vi så under Lyngby og Brøndby kampene eller om tilbageslaget mod AGF var mere end bare det. Både Carsten V. Jensen og Thomas Kristensen har været ude og fortælle om hvor godt et hold HB Køge er og hvor svært det bliver. TK kunne dog lige svinge sig op til at indrømme at FCK var favoritter mod de snarlige nedrykkere fra Herfølge og det burde altså også være klart på dagen. HB Køge har ikke de samme defensive kvaliteter som AGF har og med Dame N’Doye tilbage på holdet burde det her altså blive en stensikker sejr.

Om det så også bliver en underholdende en… skal vi sige 2-0 på et af Damen og et mål af Sølvi? Der krydses fingre for noget seværdigt bold.

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *