Før Kampen: FCN v. FCK, 02/05/12

Ærlig talt? “Det store møde i Farum” lyder bedre og bedre jo tættere vi kommer på.

Ja, jeg er faktisk spændt på en FCK kamp, noget jeg ikke har været siden Champions League eventyret sidste sæson. Onsdag skal FCK til Farum og det dejligt mundrette Farum Park, ikke noget Elgiganten Arena pjat her, med kampstart kl. 20:00. Har man ikke kunne få en billet til opgøret, så er der optakt på 3+ fra kl. 19:00.

Trupperne er udtagede, FCN og FCK, begge er på 19 mand så der skal sorteres en enkelt fra på dagen. Jeg ville umiddelbart gætte på at det bliver Morten Nordstrand i FCK truppen, det er alligevel at sætte ham i for meget af et dilemma hvis han pludselig stod med den chance der kunne gøre at han ikke kom til at spille Champions League næste sæson. FCN’s trup er den samme som mod AGF, med den ene forskel at Søren Henriksen er gledet ud af truppen og Andreas Bjelland er med igen. Bjelland var ellers ude med en muskelskade i baglåret som en overgang bragte hans EM i fare men han er kommet hurtig tilbage og går muligvis direkte ind i startopstillingen. Umiddelbart styrker det FCN, men omvendt er det også en mand der har siddet ude i en måned som kommer direkte tilbage til sæsonens største kamp. Det kan blive både det ene eller det andet, FCN håber selvfølgelig på at det er risikoen værd. Oppe foran er der forlydender om at Mikkel Beckmann vil gå ind i startopstillingen på bekostning af kroaten Ticinovic i FCN’s nærmest 4-3-3-0 opstilling med to fløje og en tilbagetrukken angriber, den “fesne forward” som den position åbenbart er blevet døbt.

Jesper Hansen

Henrik Kildentoft – Jores Okore – Andreas Bjelland – Patrick Mtiliga

Nicolai Stokholm – Enoch Adu – Søren Christensen

Tobias Mikkelsen – Kasper Lorentzen – Mikkel Beckmann

Hos FCK er Sølvi Ottesen stadig ude med tilbagevendende rygproblemer, men tilgengæld så skulle Thomas Kristensen være med fra start igen på bekostning af Christian Grindheim på den centrale midtbane. Ellers må man formode at det er den vante opstilling, nu med Oviedo på kanten og Bengtsson på backen. Jeg synes stadig det er et spild af Oviedos talenter, men det bliver næppe i den her kamp at Carsten V. Jensen går væk fra hans sikre opstilling.

Cesar Santin – Dame N’Doye

Bryan Oviedo – Claudemir – Thomas Kristensen – Christian Bolaños

Pierre Bengtsson – Kris Stadsgaard – Ragnar Sigurdsson – Lars Jacobsen

Johan Wiland

Vinder FCK er de 9 point foran FCN med fire runder tilbage og kan ende med at tage mesterskabet allerede på søndag mod OB. Taber de er FCN pludselig kun tre point efter med et marginalt nemmere slutprogram. Bliver det uafgjort så har intet forandret sig. Det er en mulig match-bold. Tre point mod FCN og så er mesterskabet så godt som hjemme. Det er sæsonens største kamp, af en type som vi ikke har set siden Brøndby spillede med om guldet.

Jeg kan ikke være den eneste der glæder sig.

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *