Før Kampen: FCK v. SønderjyskE, 18/04/12

Ah, jeg havde næsten glemt at der var kamp igen i morgen. Og så i pokalen, endda.

Ja, den danske pokalturnering. Så, så, ikke så overstadige, selvom entusiasmen for denne traditionsrige turnering selvfølgelig er fuldt forståelig. Specielt denne semifinale mod… øh, mod… vent lige… SønderjyskE, var det. Endda over to kampe. Hvor den første så er i morgen i Parken, kl. 18:00 eller på 6’eren, der jo har TV rettighederne til den danske pokal. Ja, ja…

Okay, selvom det måske ikke er den vigtigste turnering i landet, så skal man da være et skarn hvis man ikke lige tager en pokaltitel med. Men med et slutprogram der hedder seks kampe på 24 dage og så muligvis en pokalfinale oven i, så kunne semifinalerne godt ligne sidste chance til at give en mindre pause til nogle spillere, så spørgsmålet er om der bliver satset 100% på begge kampe. Der er trupper, selvfølgelig, både FCK og SønderjyskE, desværre er SjE’s hjemmeside pænt link-uvenlig, men det er samme trup som mod Lyngby. Hvilket nok også betyder at det bliver samme opstilling som mod Lyngby, SønderjyskE er 12 point foran Lyngby på 11. pladsen, så de er vist ude af nedrykningskampen. Derfor vil fokus nok også primært ligge på pokalen nu.

 Nathan Coe

Jarl Andre Storbæk – Anders Østli – Hallgrimur Jonasson – Daniel Christensen

Conor O’Brien – Henrik Bødker

Lasse Vibe – Henrik Hansen – Eyjolfur Hedinsson

Quincy Antipas

Og så er der FCK. Vi ved det ikke bliver samme opstilling som HB Køge, for Sølvi Ottesen er ude og Kris Stadsgaard er med. Samtidig kunne man sagtens se en Claudemir starte inde, Pierre Bengtsson starter nok inde, Kim Christensen, måske Mos Abdellaoue. Zanka er også med i truppen og skal man have nogen gavn af ham i mesterskabskampen så må de her semifinalekampe næsten være sidste udkald for at se ham i aktion. Hvis han ikke kan spille de her kampe kommer han nok heller ikke pludselig ind når det hele begynder at spidse til.

Mos Abdellaoue – Dame N’Doye

Pape Pate Diouf – Thomas Kristensen – Claudemir – Christian Bolaños

Pierre Bengtsson – Ragnar Sigurdsson – Kris Stadsgaard – Lars Jacobsen

Kim Christensen

Hvem ved, måske Christian Gamboa på højrebacken? Og Morten Nordstrand får vel også noget spilletid i de her kampe, for at prøve at holde ham i gang. Men et eller andet sted ville det også passe meget godt ind i Carsten V. Jensens “en kamp af gangen” stil at stille med Santin og Wiland. Vi får se.

Pokalbold… hvad finder de dog på næste gang?

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *