Før Kampen: FCK v. Silkeborg, 23/05/12

Så er det sidste spillerunde og hvor mesterskabet sidste år blev placeret med otte runder igen så er der i år spænding helt til det sidste.

Eller… “spænding”, for det virker ærlig talt pænt usandsynligt at FC Nordsjælland skulle tabe point til AC Horsens og at FCK skulle vinde over Silkeborg samtidig. En af de to, måske, men selv det ville jeg ikke personligt smide penge på.

Nå, men det er kl. 20 i Parken, fordi kl. 20 på en onsdag er jo så fornuftigt et tidspunkt at lægge en sæsonafslutning på, og det er som sagt Silkeborg der kommer på besøg. Viasat viser for en gangs skyld ikke Brøndby, så det er næsten lidt ærgeligt at når de endelig viser en FCK kamp, så er det ikke længere nummer et i ligaen de viser. Men der er altså optakt fra kl. 19:00 på 3+.

Der er også udtaget spillere, FCK og SIF. Hos Silkeborg er det samme trup som mod SønderjyskE, bortset fra at Jeppe Illum er blevet erstattet af Sebastien Moneron. Moneron er en af tre spillere der forlader Silkeborg til sommer og har kun fået en enkelt kamp for dem indtil videre, så det betyder næppe det store. Det er altid svært at spå om startopstillingen til de her kampe. Silkeborg har teknisk set en 6. plads at spille for, der hvor ligaen brækker over hvad angår hjemmekampe i den næste sæson, men AaB sidder p.t. på pladsen og skal altså sætte point til mod et SønderjyskE hold der ikke har det store at spille for. Derfor kan Troels Bech ende med at bruge kampen til at give lidt spilletid til tro væbnere som Christopher Poulsen og Henrik Pedersen, eller til en Kaimar Saag som tager til Vejle i næste sæson. Men indtil videre vælger jeg samme opstilling som de havde i søndags.

Lasse Heinze

Nikolaj Ritter – Jesper Mikkelsen – Simon Jakobsen – Daniel A. Pedersen

Christian Holst – Frank Hansen – Kasper Risgård – Dennis Flinta

Jesper Bech

Marvin Pourié

Hos FCK er der tre mand ude med karantæne, det er Ragnar Sigurdsson, Sølvi Ottesen og Thomas Kristensen. Det gør at startopstillingen bliver nogenlunde ligetil, medmindre der går ekstraordinært meget kujon i CV og han vælger at sætte Oviedo og Bengtsson på banen samtidig. Jeg ville hjertens gerne udelukke den mulighed, men… jeg håber ikke han gør det. Med de to islændinge ude betyder det at Zanka kommer til at starte inde i sin sidste kamp for klubben før han tager turen til PSV og apropos så starter Dame N’Doye utvivlsomt inde i hvad der tvivlsomt er hans sidste kamp. Der bliver skrevet meget om at han nu absolut er væk til sommer, vi får se.

Cesar Santin – Dame N’Doye

Martin Vingaard – Claudemir – Christian Grindheim – Christian Bolaños

Bryan Oviedo – Kris Stadsgaard – Mathias Zanka Jørgensen – Lars Jacobsen

Johan Wiland

Og hvad bliver resultatet så? Ja, FCK skal død og pine vinde for at have bare den mindste chance for at vinde det danske mesterskab og komme direkte i Champions League, så jeg siger en kedelig 0-0. Det virker mest sandsynligt lige nu.

Jeg håber jeg tager fejl.

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *