Før Kampen: FCK v. OB, 06/05/12

Åh den forbandede spænding.

Det kunne have været runden hvor vi endeligt sikrede os mesterskabet men istedet er kampen mod OB nu blevet til en must-win kamp efter et sløjt FCN hold alligevel vandt en sikker 2-0 sejr over et sløjere Lyngby ditto. Altså er de nu oppe på 61 point, samme antal som vi har og kampen mod OB er altså en nødvendighed hvis vi skal holde dem en kamp bag os. Heldigvis er det som sagt OB der gæster Parken kl. 18:00, med optakt på 3+ for de TV ramte fra kl. 16:00.

Som altid er der trupper, OB og FCK, hos OB er Christian Bannis med i truppen i stedet for Mads Raben og hvis det betyder noget for dig så er dit efternavn enten Bannis eller Raben. Ellers er det samme trup som mod AaB, sikkert til OBs store fortrydelse. Det var godt nok ikke en god kamp de spillede der, men det er det jo sjældent for tiden. Det kommer nok til at betyde samme opstilling, dog, for de har ikke ret meget af give af i det fynske. Største spørgsmål er vel om Mendy går tilbage på venstrebacken mens Kadrii rykker op på venstremidt igen, det kunne godt tænkes at man ville bruge den hurtigere Mendy til at stække Bolaños, og om Falk eller Skoubo i angrebet bliver erstattet af Schoop eller Sørensen på midtbanen. Jeg kunne godt se Skoubo blive ofret og så Gislason og Falk som bevægelige angribere der skal give Stadsgaard og Sigurdsson problemer.

Stefan Wessels

Esben Ruud – Anders Møller Christensen – Daniel Høgh – Bernard Mendy

Christian Sørensen – Eric Djemba-Djemba – Kalilou Traoré – Bashkim Kadrii

Rurik Gislason – Rasmus Falk

Hos FCK er det rub og stub igen, denne gang uden Peter Larsson, Thomas Delaney, Thomas Kristensen og igen Sølvi Ottesen. Det betyder at startopstillingen er rimelig ligetil. Det er stadig mærkværdigt at vores farligste midtbanespiller er så meget udenfor holdet som han er, men det er sådan Carsten V. Jensen har valgt at gøre det og det bliver næppe i de sidste fire kampe at han går væk fra hans sikre kort.

Cesar Santin – Dame N’Doye

Bryan Oviedo – Claudemir – Christian Grindheim – Christian Bolaños

Pierre Bengtsson – Kris Stadsgaard – Ragnar Sigurdsson – Lars Jacobsen

Johan Wiland

Mod OB burde det heller ikke være nødvendigt. De har i forårssæsonen fået tre point på tre uafgjorte kampe, resten har været nederlag. Selv i de kampe hvor de har vist gejst og vilje og alle de der buzz-words som skal gøre det ud for reelt talent, så har de endt med at skyde sig selv i foden på den ene eller anden mode. Primært ved ikke at være særlig gode. Det bliver ikke mod FCK at de får deres første sejr i sæsonen, den bliver heller ikke uafgjort. Det bliver en relativt sikker sejr der først bliver slået fast i anden halvleg.

Håber jeg.

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *