Før Kampen: FCK v. AGF, 12/08/12

Med pulsen under kontrol igen hedder det nu Superliga fodbold og denne gang er det AGF der kommer på besøg. Ja, fra drama uden lige til AGF. Det er da til at få piskesmæld af.

Det er en hjemmekamp, i Parken, sådan noget skal man jo specificere nu om dage, kl. 19:00 hvilket betyder at det er 3+ der sender den. Der er udtaget spillere, AGF og FCK, og vi starter som altid med AGF.

Det er AGF.

Øh, Morten Moldskred er ikke med, den 32-årige norske angriber som de hentede for et halvt år siden der indtil videre har fået, lad mig se, en kamp for klubben. Istedet er det Davit S… Sh… Skhirtladze der er med, georgisk U21 midtbanespiller. Det får næppe nogen indflydelse på startopstillingen, som man må formode kommer til at læne sig kraftigt op af den mod Brøndby i sidste runde.

Steffen Rasmussen

Mikkel Kirkeskov – Petri Pasanen – Anders Kure – Adam Eckersley

Stephan Petersen – Hjalte Nørregaard – Casper Sloth – Søren Berg

David Devdariani

Aron Jóhannsson

Man kunne lege lidt med tanken om at sætte Casper Sloth op på den offensive midt for at gøre midtbanen så kompakt så mulig, men det er svært at se ud fra truppen der er udtaget hvordan den centrale midtbane så skulle se ud. Oppe foran er det også en mulighed at Søren Larsen får chancen istedet for Devdariani hvis man vil stille med to deciderede angribere, men også det er tvivlsomt.

Hos FCK er Sölvi Ottesen, Youssef Toutouh og Jacob Busk røget ud i forhold til Brügge kampen og ind er kommet Johan A… Ab… Absalonsen, dansk fløjspiller. Det får også næppe indflydelse på startopstillingen, som nok mere kommer til at handle om hvor mange man beslutter at give en pause. Med landskamp i midtugen kunne jeg godt forestille mig at man stillede op i rimelig meget stærkeste opstilling, måske med Remmer ind for Lars Jacobsen som jo skal i aktion i midtugen. Sker det vil den hedde:

Andreas Cornelius – Cesar Santin

Nicolai Jørgensen – Claudemir – Thomas Kristensen – Christian Bolaños

Bryan Oviedo – Kris Stadsgaard – Ragnar Sigurdsson – Lars Jacobsen

Johan Wiland

Der kan dog komme en del ændringer. Mos kunne komme ind for Santin, Vingaard for Jørgensen, Vingaard eventuelt for Bolaños, Grindheim ind centralt istedet for en af de to, Bengtsson på venstreback. Midterforsvaret er vel det eneste der ligger helt fast.

At jeg ikke umiddelbart kan gætte en startopstilling gør det også lidt svært at spå om kampen. AGF kommer og stiller sig defensivt fordi… det er AGF. FCK skal frem og skabe kampen men samtidig lukke ned bagtil. Hvor mange kræfter er der tilbage, hvor meget fokus er der? Det kunne godt blive en kedelig 0-0’er. Men det kunne også blive en 3-0 sejr. Jeg hælder nok mest til det første men kommer der først hul på bylden så tror jeg ikke det bliver en et-måls sejr.

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *