Før Kampen: FCK v. AC Horsens, 15/03/13

Så er det Horsens der kommer på besøg i Parken, noget så sjældent som en fredagskamp endda, og en kamp der står i rekordernes tegn.

Ja, mod AC Horsens kan FCK tage sejr nummer ni i træk, hvilket ville være ny klubrekord. Eller som Ariël Jacobs sagde, så er rekorder ligesom miniskørts hvis de sidder godt, ellers… er de ikke… okay, hverken jeg eller Jacobs har åbenbart helt styr på den gamle traver. Gammel traver kan man tilgengæld ikke kalde Andreas Cornelius, der nu med to mål mod Horsens kan tangere Peter Møllers rekord som mest-scorende teenager og med et hattrick sætte ny rekord. Det er dog sidste udkald for Cornelius, han fylder tyve på lørdag.

Nå ja, og så er det også en chance for at få lidt revanche, AC Horsens er indtil videre det eneste hold der har vundet over FCK i indeværende sæson, en plet der godt kan tåle endnu en omgang i vasken.

Der er som altid udtaget trupper både her og her, til kampen i Parken kl. 18:30 og kan man ikke nå i Parken så er det TV3 Sport 1 man skal tune ind på. Hos AC Horsens er Kenneth Fagerberg ude af truppen i forhold til OB kampen, men det ændrer næppe det helt store og man må forvente at startopstillingen kommer til at ligne den mod OB ret meget.

Frederik Rønnow

Alexander Juel Andersen – Morten Rasmussen – Mads Agesen Steffen Kielstrup –

Janus Drachmann – Martin Retov – Martin Spelmann – Jeppe Mehl

Charles Takyi – Jude Nworuh

Hos FCK sidder Thomas Delaney stadig ude med et bøjet ribben, så det er samme trup som mod Silkeborg. Med en kamp i søndags og nu igen allerede fredag kunne det godt åbne lidt op for nogle ændringer i startopstillingen, men det bliver næppe det helt store. Christoffer Remmer kunne godt få en kamp istedet for Lars Jacobsen, men det sker næppe. Oppe foran ville Igor Vetokele være et frisk pust i forhold til Cesar Santin, men Santin har nok gjort nok mod Silkeborg til at beholde pladsen. Tilgengæld kunne jeg sagtens se Thomas Kristensen komme ind på midten igen istedet for Daniel Jensen, som måske ikke er helt klar til at spille søndag/fredag.

Cesar Santin – Andreas Cornelius

Nicolai Jørgensen – Thomas Kristensen – Claudemir – Christian Bolaños

Pierre Bengtsson – Kris Stadsgaard – Ragnar Sigurdsson – Lars Jacobsen

Johan Wiland

Hvad angår resultat, så burde man ikke kunne se andre alternativer end en sejr. Det er dog lige sådan en kamp, rekorder und alles, som sagtens kunne ende i en ærgelig uafgjort. Men lad os da håbe på en sejr og ny rekord her op til landskampspausen.

Og så til sidst skal der lige slås på tromme (get it?) for dette glimrende indlæg om den musikalske side af Parken. Fin læsning, både om hvad der har været og hvad der kunne komme.

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *