Før Kampen: FC Fredericia v. FCK, 26/09/12

Ja, jeg ved det, der har ikke været så mange optakter på det seneste. Sygdom i familien og en fyringsrunde på jobbet har hængt tungt men nu er begge heldigvis vel overstået og så er der ligesom lidt mere tid til det her. Det bliver dog alligevel en amputeret optakt denne gang for jeg aner ærlig talt hat om FC Fredericia. De har et par tidligere Superliga spillere i truppen, de har Thomas Thomasberg på bænken og så er de på 2. pladsen i Betsafe ligaen efter lige at have slået rækkens nummer et Lyngby. Der starter og ender mit kendskab til FC Fredericia.

Jeg kan fortælle at kampen bliver spillet på Monjasa Park kl. 19:05 og undrer man sig over hvorfor FC Fredericia spiller på et stadion der lyder som om det burde være hjemmebane for Mamelodi Sundowns så kan jeg afsløre at Monjasa er et olie firma der laver… olie-relaterede ting. Deres hjemmeside er lidt uklar. Anyhoo, det er simpelthen et sponsorat fra deres side. Hvis man hellere vil se den på TV, så er det i denne sæson 3+ der har overtaget rettighederne og laver denne gang et dobbelt-feature, først Brøndby mod B93 og så FCK mod Fredericia.

Der er udtaget trupper, FCK og FC… F? Det siger vi. Jeg springer som sagt Fredericias trup over, så et blik på FCKs trup og det ser umiddelbart ud til at være en pokal-agtig pokaltrup. Ingen Wiland, ingen Claudemir, ingen Bengtsson, ingen Lars Jacobsen, ingen Cornelius. Tilgengæld to fra U19 holdet med i Casper Højer, søn til sagnomspundne Lars Højer Nielsen (i en tidlig udgave af Beowulf er det et Lars Højer frispark der slår Grendel ihjel) og Danny Amankwaa. Det peger på mere spilletid til Igor, sikkert Vingaard fra start, Remmer og Jakobsen på backerne og mere Delaney centralt. Det bliver interessant at se om Bolaños går ind på højrefløjen eller Gislason får lov at fortsætte. Man må næsten formode at det bliver Bolaños for at sikre lidt offensivt firepower nu hvor Cornelius helt sikkert er ude og Nicolai Jørgensen sikkert også. Og så bliver det også spændende at se om FC Fredericia er på et niveau hvor Sölvi får chancen igen og hvem der skal være hans partner. Jeg gætter på Ragnar men han har måske også fortjent en pause. Det giver altså en startopstilling ala:

Cesar Santin – Igor Vetokele

Martin Vingaard – Thomas Delaney – Thomas Kristensen – Christian Bolaños

Michael Jakobsen – Ragnar Sigurdsson – Sölvi Ottesen – Christoffer Remmer

Kim Christensen

Og så vil jeg ærlig talt være være overrasket hvis Danny Amankwaa ikke får debut end hvis han gør. Han ligner næste mand i truppen efter sommerpausen.

Bliver det så nok? Det burde det jo gøre, men det bliver næppe en let kamp. Alt andet lige burde vi dog gå videre til næste runde, jeg forventer bare hverken at det bliver let eller seværdigt. For nu at være ærlig. 2-1 måske til Københavner-snuderne.

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *