Før Kampen: AC Horsens v. FCK, 17/05/12

Nej, den passer. Teknisk set er FCK udehold i pokalfinalen, så det er skam Horsens v. FCK.

Det er stadig fra Parken, dog, med kick-off kl. 18:00 og på TV er det 6’eren… vent, Kanal 5? Fra kl. 19:00? Eller kl. 17:00? Der er vist lidt knas i diverse TV guides. Det er på en af SBS kanalerne på et eller andet tidspunkt. Pokalfodbold, mærk spændingen stige!

OK, OK, jeg skal nok holde op med at nedgøre den danske pokalturnering. Den er bare lige for tiden den mindst vigtige turnering vi er i og det er lidt svært at se den blive vigtigere så længe finalen ligger før ligaen er spillet færdig. Det vil man nok også kunne se på specielt FCK’s startopstilling, hvor Horsens måske har lidt mindre på spil i ligaen og lidt mere at gøre godt med i pokalen. Der er trupper, selvfølgelig, både FCK og Horsens, hos Horsens sidder FCK-lejesvenden Johan Absalonsen ude med en skade mens Jeppe Mehl netop er tilbage efter en og Anders Nøhr er med igen efter karantæne i ligaen. Startopstillingen bliver nok meget lig den mod FC Midtjylland, muligvis bare med Anders Nøhr tilbage på venstreback.

Frederik Rønnow

Alexander Juel Andersen – Morten Rasmussen – Nabil Aslam – Anders Nøhr

Lasse Kryger – Janus Drachmann – Martin Retov – Troels Kløve

Martin Spelmann

Ken Fagerberg

Hos FCK bliver det uden tvivl ikke samme opstilling som mod SønderjyskE. Morten Nordstrand, Mustafa Abdellaoue og Pape Pate Diouf blev alle taget tidligt ud af reserveholdskampen mod VB Kolding fordi de skal spille i finalen, Kim Christensen kommer ind på mål, Zanka starter inde og der er en god chance for at Martin Vingaard også kommer med fra start. Lige på den højrekant ville jeg dog ikke være så overrasket igen hvis CV vælger at stille med Christian Bolaños alligevel. Han virker generelt som en spiller med noget overskud for tiden og CV har ikke været bleg for at drive lidt rovdrift på ham. Det store spørgsmål bliver nok den centrale midtbane hvor Christian Grindheim næsten er sikker men manden ved siden af lige så godt kunne være TK som Claudemir. Jeg tror dog lidt på TK i første omgang.

Morten Nordstrand – Mustafa Abdellaoue

Pape Pate Diouf – Thomas Kristensen – Christian Grindheim – Martin Vingaard

Pierre Bengtsson – Kris Stadsgaard – Mathias “Zanka” Jørgensen – Lars Jacobsen

Kim Christensen

Ikke just en skræmmende opstilling. Eller, måske netop en skræmmende opstilling. Med de problemer AC Horsens reserve-spækkede mandskab gav vores førstehold for ikke så langt tid siden, så kan man ihvertfald godt bekymre sig lidt for hvordan det ender når situationen er omvendt. Men måske vender situationen endnu en gang og denne gang er det vores reserve-spækkede mandskab der giver problemer for deres førstehold. Eller måske taber vi bare den her pokalfinale med et mål eller to.

Jeg tror ærlig talt mest på sidstnævnte. Men alt kan jo ske. Det er jo magien ved pokalfodbold.

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *