Før Kampen: AaB v. FCK, 04/03/12

Jeg ville egentlig kalde den “Før Søndagen”, men med alle de onsdags kampe vi har så går den ikke.

Nå.

I morgen går det så løs. Forårspræmieren mod AaB, kl. 18 på Energi Nord Arena i Aalborg. De to truppe blev udtaget tidligere i dag, både AaB og FCK. Hos AaB kan man notere sig at Kasper Bøgelund er skadet mens man hos FCK har Martin Vingaard tilbage fra hans skade. Også værd at notere er det at Morten Nordstrand slet ikke er udtaget.

Hvis vi starter hos AaB, så må man formode at Kasper Bøgelund på højreback bliver erstattet af altmuligmanden Patrick Kristensen, så de fem bagerste hedder Nicolai Larsen på mål og så en forsvarskæde der hedder Jacob Ahlmann, Kenneth Emil Petersen, Lasse Nielsen og Patrick Kristensen. Den centrale midtbane er også rimelig sikker, det bliver Rasmus Würtz og Thomas Augustinussen. Oppe foran må man formode at det bliver Nicklas Helenius og Jeppe Curth, omend hurtige Henrik Dalsgaard også godt kunne komme på tale. Det største spørgsmålstegn bliver nok kanterne. Chris Rolfe til højre og Anders Due til venstre virker umiddelbart med åbenlys, men Dalsgaard kan også bruges på højrekanten hvis træner Kent Nielsen vil have lidt mere fart på mens stortalentet Lucas Andersen har fået en del spilletid i optakten og sikkert bliver kørt i stilling til et salg her til sommer.

Skulle jeg gætte, ville jeg nok sætte Andersen ud til venstre og så bliver opstillingen

Nicolai Larsen

Patrick Kristensen – Kenneth Emil Petersen – Lasse Nielsen – Jacob Ahlmann

Chris Rolfe – Thomas Augustinussen – Rasmus Würtz – Lucas Andersen

Nicklas Helenius – Jeppe Curth

Hos FCK er både Martin Vingaard og Pape Pate Diouf udtaget, hvilket jeg vælger at sige betyder at vi ikke kommer til at stille med tre centrale midtbanespillere fra start i morgen. Medmindre Vingaard skal testes før kampen så må han være rimelig sikker på den venstrekant og så er der umiddelbart kun to pladser tilbage at rafle om. Specielt efter Carsten V. Jensen var ude i dag og lukke diskussionen om angrebet før den overhovedet kom i gang. Spørgsmålet er så hvem der spiller ved siden af Kris Stadsgaard i forsvaret og hvem der tager sig af den centrale midt. Jeg tror det bliver Claudemir og Grindheim centralt og så Sigurdsson i forsvaret.

Cesar Santin – Dame N’Doye

Martin Vingaard – Claudemir – Christian Grindheim – Christian Bolaños

Bryan Oviedo – Kris Stadsgaard – Ragnar Sigurdsson – Lars Jacobsen

Johan Wiland

Med typer som Rolfe, Andersen, Dalsgaard og Curth, så tror jeg CV vil foretrække den mere bevægelige Sigurdsson frem for Sølvi Ottesen, også fordi at Helenius, på trods af at han er tæt på de to meter, ikke ligefrem er kendt for sin fysiske råstyrke.

Og hvad sker der så med kampen? Ja, den er godt nok svær at forudse. Med fare for at hoppe med på kliche-toget, så lever præmiere kampe ofte deres eget liv. Vi har haft bedre resultater i opstarten end AaB har, men træningskampe er og bliver træningskampe og vi tabte begge den sidste vi spillede. Meget kommer til at afhænge af hvor meget CV har fået holdet tilbage på sporet og om holdet kan holde fast i det oplæg der bliver lagt eller om der går tjubang bold i dem når fløjten lyder og man pludselig spiller en betydende kamp. FCK er, spiller for spiller, bedre end AaB og jeg regner med en FCK sejr i morgen, men bliv ikke overrasket hvis det første mål først falder et stykke henne i anden halvleg.

Ciffer-tips må blive enten 0-1 eller 1-2. Jeg tror den bliver tæt, ikke særlig velspillet, men med en FCK sejr til sidst.

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *