FC Sofa i den nye sæson

Nu hvor sæsonen starter, øh, allerede i morgen (fredagskampe? Nu må jeg bede om en Coventry trøje), så var det måske på tide at opdatere siden her.

Som I kan se er der ikke kommet nogen form for optakt til den nye sæson. Det er for en gangs skyld ikke dovenskab, jeg synes bare ikke jeg er i en position hvor jeg kan lave en optakt. Med Ariël Jacobs ankomst og de manglende men kommende(?) køb og salg af spillere, så er der simpelthen for mange ukendte faktorer på vej ind i den her sæson.

Af spillere der er kommet ind eller måske er på vej er der Nicolaj Jørgensen som ikke er en dårlig spiller men jeg havde personligt hellere set Emil Larsen på pladsen. Jørgensen har mere angriber end kant i sig, ihvertfald i det 4-4-2 system vi er vant til. Selvfølgelig, det samme kunne man sige om andre høje, blonde offensive spillere der både kunne spille venstrekant og angriber. Ikke at Jørgensen bliver en ny Grønkjær, men det er et fint nok transfer, specielt med en købs-option. Så går der rygter om Vegar Eggen Hedenstad, en norsk back der kan spille i begge sider og også højre kant. Det virker måske umiddelbart som et mindre oplagt transfer, men jeg må indrømme at jeg ikke har været særlig hooked på Lars Jacobsen siden han kom hjem. Han kunne sagtens virke moden til en langsom udfasning og Gamboa er næppe klar til en plads som førstevalg. Så Hedenstad ind og Gamboa på Oviedo-tur til en anden klub ser jeg ikke umiddelbart som en dårlig ide.

Af spillere på vej ud er der N’Doye og han skal bare afsted. Jeg så gerne at vi kom op over 50 mil, 45 virker lige i underkanten, men på nuværende tidspunkt skal han bare afsted og så må vi tage den derfra.

Spillemæssigt, trænermæssigt… ingen anelse. Vi får se.

På mine egne vegne skal jeg nævne at der bliver ændret lidt på formatet her på siden. Der kommer færre videoer, det var ikke alle sammen der gav lige meget mening og flere gange gjorde arbejdet med at lave videoen at artiklen om selve kampen først kom op to eller tre dage senere. Det vil jeg gerne væk fra. I stedet vil der være hurtigere turnaround på kamp skriblerierne og så hvis der er noget jeg gerne vil vise på video, så bliver det så et midtuge projekt med sit eget indlæg. Det skulle gerne gøre siden lidt mere værd at tjekke ud mens man stadig har kampen frisk i hukommelsen og så kommer der nogle ekstra godbidder engang imellem.

Så ja, vi ses til den nye sæson som starter i morgen som nu er blevet i dag.

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *