CL: Bayer Leverkusen v. Barcelona

Først vil jeg lige sige tak for de positive kommentarer jeg har fået, både her og andet steds. Jeg håber jeg kan bidrage med noget, om ikke andet, interessant sludder fremover.

_________

Jeg havde egentlig tænkt mig at skrive lidt mere om Leverkusen/Barcelona kampen, men den første halvleg efterlod godt nok en dårlig smag i munden. I en sæson hvor Barcelona for engangs skyld netop har vist dødeligheden burde det ikke være hverken nødvendigt eller ønskværdigt på den måde at ofre både offensiv tilgang og værdighed for at holde modstanderne fra at score.

Men hvis man gør, så skal man i det mindste holde den til pausen.

Anden halvleg havde lidt mere at byde ind med, for nu skulle Leverkusen frem og få et eller andet ud af kampen. Det lykkes også og der var lige et kvarter hvor tyskerne viste at der altså er en grund til at de spiller Champions League 1/8 finale. Men efter 45 minutters benhårdt, disciplineret og i sidste ende nyttesløst arbejde i første halvleg, så var det kvarter også hvad kræfterne rakte til. Javist, der kom et par stikpiller, blandt andet da Stefan Kießling kom ind, men ellers stod der Barcelona på det meste og med lige den tand mere plads at gøre nytte af, så viste specielt Lionel Messi klassen på et ellers ikke sprudlende Barcelona hold. Returen kommer nok ikke til at blive særlig spændende.

Og så slog jeg over på Lyon/APOEL lige tids nok til at se APOEL komme til sin første afslutning i kampen. I det 87. minut. Der har vist været bedre fodboldaftener.

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *