Kamptanker: Mod SønderjyskE hjemme, d. 19, 08/17.

Kampen

Get in! Der er kampe man kigger tilbage på og siger ok, det der var en mesterskabssejr. Ikke nødvendigvis en vigtig kamp, ikke nødvendigvis mod en mesterskabskonkurrent, men sådan en sejr som i sidste ende gør forskellen. Sådan en man kun vinder som mester.

I 10/11 sæsonen var det mod Lyngby hjemme. I 86. minut bragte Lasse Rise Lyngby foran med 1-2. I en dårlig sæson havde man tabt den kamp. Morten Nordstrand udlignede minuttet efter. I en god sæson havde man taget den uafgjort og kaldt det et godt resultat. I mesterskabssæsonen scorede Sölvi Ottesen sejrsmålet dybt inde i overtiden.

Andrija Pavlovic scorede et mesterskabsmål. Nu skal resten af sæsonen bare lige blive klar over det.

Spillere

Egentlig ville det være oplagt at tale om Andrija Pavlovic, efter hans tordendrøn af en scoring, men bortset fra den fremragende scoring så… gjorde Pavlovic faktisk ikke rigtig noget. Men Sotiriou havde en af sine bedre kampe, selvom han blev lidt hæmmet i sit pres af et tidligt gult kort fordi han åbenbart ligner Santander for meget. Men han virkede til at have fundet mere ind i spillet end vi har set tidligere, specielt spillet langs jorden. Det blev selvfølgelig hjulpet af at der rent faktisk var mere spil langs jorden, men alligevel, gode takter. Og så er han fortsat en resolut afslutter, blandt andet med et flot hovedstød. Der skal mål til og der skal mere til i opspillet, men han er på vej.

Jan Gregus har været på vej i et stykke tid nu og første halvleg specielt var en af hans absolut bedste kampe i FCK-trøjen. Han bliver aldrig en all-action midtbanespiller ala Thomas Delaney, det er han ikke mobil nok til, men samtidig er det længe siden at vi har haft en central midtbanespiller der kunne afdrible en mand og skabe en overtalssituation. Han har ikke Delaneys sideskift, men han er villig til at aflevere op i banen, op på en kant eller en angriber, på en måde som vi ikke ser fra Kvist eller Matic. Han har endnu ikke vist den der killer-pass som Claudemir kunne finde frem fra tid til anden, men som dybdeliggende playmaker ligner han en spiller der er ved at kunne gøre en forskel.

Konklusion

En af de bedste kampe i sæsonen kun afbrudt af et totalt sammenbrud i starten af anden halvleg. En gourmet middag med flere fremragende retter og så en enkelt hundelort på en tallerken. Nu skal vi så helst undgå hundelorte mod Qarabag.

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *