Kamptanker: Mod OB ude, d. 15, 10/17.

Kampen
Armen for helvede da. Det er da utroligt at tyve kampe inde i sæsonen er det farligste våben imod os stadig en direkte bold mod mål. I 1950 satte den engelske RAF kommandør Charles Reep sig ned og lavede en statistisk analyse der sagde at ethvert angreb med over tre afleveringer var spild af tid. Man har sagt at han ødelagde engelsk fodbold i en generation. I 2017 kan FCK ikke forsvare imod det.

Det var en kamp hvor det var meget tydeligt at både angreb og forsvar på nuværende tidspunkt er under niveau for en klub som FCK. Noget af det er selvfølgelig skader, vores bedste angriber og vores bedste forsvarsspiller er begge ude i lang tid, noget er manglende held og manglende dygtighed på transfermarkedet og så er noget også manglende ageren fra træneren.

For han ved jo godt at den er gal, Ståle. Det ved vi fordi vi for første gang i meget lang tid nu har en formation som Ståle tror mere på end hans 4-4-2 når tingene (igen) er gået galt. Og efterhånden må man tage konsekvensen og sige at hvis man ikke har tiltro til firekæden i forsvaret og hvis man ikke har tiltro til angriberne, og det burde man ikke have på nuværende tidspunkt, så må man gøre noget ved det fra start.

Det må hedde 3-5-2 fra start mod AGF.

Spillere
Efter en forfærdelig kamp mod Lyngby hvor Ståle Solbakken indrømte bagefter at han var skadet og ikke burde have spillet, havde Andrija Pavlovic mod OB en forfærdelig kamp hvor han ikke var skadet og ikke burde have spillet. Sidste sæson var Pavlovic godt udskældt i store dele fordi han godt nok kom frem til chancerne men ikke fik scoret. I denne sæson har Pavlovic så fået scoret en del mål, men indsatsen er røget ned på og under hvad man som minimum kan forvente af ham. Det var i denne sæson at gennembruddet skulle komme og Pavlovic skulle begynde at udfylde pladsen efter Nicolai Jørgensen. Det er svært at se ske.

Modsat Pavlovic var angrebsmakker Pieros Sotiriou enormt involveret i spillet. Men før kampen fastslog manden selv at præmissen for hans succes er at score mål og Pieros kunne sagtens have endt med et hattrick. Speciel det missede hovedstød på Rasmus Falks fine indlæg i første halvleg var grelt og som sådan må hans kamp betegnes som en fiasko. Det er svært at få et resultat på udebane når den ene ikke gider og den anden, på dagen, ikke kan.

Konklusion
Det er svært ikke at se denne sæson som endnu et eksempel på et FC København der havde chancen for at trykke på speederen og i stedet valgte at køre discountløsning og nu betaler den dyre, dyre pris. Man siger at betegnelsen på sindssyge er at gøre det samme om og om igen og forvente et andet resultat, jeg ved ikke om vi er helt derude men det er ikke en sund situation vi er i.

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *