Kamptanker: Mod FC Zlin ude, d. 19, 10/17.

Kampen
To afleveringer og et mål, vores største svaghed defensivt er stadig når modstanderen prøver at score.

Det er generelt ikke en svaghed man kan vinde kampe med og de planlagte tre point mod gruppens formåede svageste hold blev i stedet til et point reddet til gruppens reelt svageste hold da Peter Ankersen fik udlignet Zlins hurtige føring.

FCKs mål får også lov til at dobbelt-jobbe som FCKs største chance, for meget andet var der ikke. Zlin var ikke bare tættere på deres andet mål end vi var, de var tættere på mål nummer fire end vi var på mål nummer to. Og meget sigende for vores sæson, så blev det at blive udspillet af den tjekkiske ligas aktuelle nummer ni betegnet som en OK, godkendt kamp fra vores side.

Næste gang bliver det igen Zlin, denne gang i Parken og denne gang skal vi død og pine vinde. Så se frem til “uafgjort er vel egentlig OK” interviews før kampen.

Spillere
Efter at have siddet ude i det meste af sæsonen fik Uros Matic en uvant kamp på en uvant plads på kanten. Det blev ikke en specielt mindeværdig kamp fra Matic som helhed, men han stod godt nok for kampens detalje, kampens måske ene gode detalje. Et raid frem i banen, et skarpt træk og så en aflevering til en helt fri Peter Ankersen der kunne smide en boblende afslutning over i det lange hjørne. Flot at se når det lykkes, men også et af hans problemer som spiller når de ikke gør, hvilket desværre sker langt oftere. Bortset fra den ene gode aktion var det primært en anonym indsats fra Matic, som stadig må ses som et muligt transfer-emne i vintervinduet.

Oppe foran havde Carlo Holse fået en startplads og det var ikke umiddelbart en succes, men langt størstedelen af det kan nok lægges for fødderne af en offensiv strategi der handlede om lange, høje bolde op mod Holse og så skulle den 175 høje offensiv spiller ellers flække den videre til den stationære Andrija Pavlovic. Han gjorde sit bedste, Holse, men det var ikke en kamp han kunne blive en succes i.

Konklusion
Jeg ved ikke om FCK har afskrevet Europa League eller om vi bare ikke er bedre lige nu, men det minder mest om sidstnævnte. Og det er deprimerende.

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *