Kamptanker: Mod Brøndby ude, d. 6, 08/17.

I dag tabte FCK.

Der blev spillet en kamp som Brøndby vandt og desværre fortjent nok for vi skabte intet offensivt og så skal man næsten blive straffet i overtiden.

Men i dag var et nederlag for klubben. For klubben, for sporten og for fans. Og jeg vil ikke sige “rigtige fans”, jeg vil ikke dække mig ind under at ingen af de her fjolser er FCK fans. For selvfølgelig er de det. Det er i sidste ende det mest deprimerende ved det her. Jo, de fjolser der er også FCK fans. Nogle af dem var der tydeligvis for at starte netop den her slags lort, der var en gruppe som er uden for pædagogisk rækkevidde (og nogle af dem er åbenbart HSV hools på besøg og, jo, OK, lige dem vil jeg gerne gå med til ikke er FCK fans) og nogle var helt almindelige unge mænd med FCK præferencer der så deres snit til at gå amok.

Og gudskelov var der også en masse helt almindelige FCK fans der ikke gik med til det her. Men hvis vi skal kunne gøre noget ved det her, hvis vi skal nå den gruppe som man kan nå, som man skal nå for at kunne gøre noget ved det her, så bliver det nødt til at starte i fanmiljøet. Det kan ikke starte hos klubben. Det skal også starte i klubben, men klubben bliver nødt til at gå efter psykopaterne, fans bliver nødt til at gå efter fans.

Det er ikke nok med karantæner. Det skal være uacceptabelt. Det skal være gennemført uacceptabelt, ikke sejt, ikke sjovt, ikke “ikke i orden men så I mig lige? Hø hø”, det skal være pinligt. Alle FCK fans der sidder lige nu og føler sig pisset på bliver nødt til at holde ved at det her ikke er i orden. Man kan ikke, man må ikke gemme det væk under “ikke rigtige fans”. Under “provokeret”. Under “ja ja, men Brøndby-fans…”. Og det bliver nødt til at være lige så dumt om to uger, om to måneder og om to år som det er i aften.

Det kan ikke handle om stadionforhold, om politiet, om Carsten Werge og om han nu er lige så kritisk over for Brøndby-fans som FCK-fans (seriøst?). Det bliver nødt til at handle om at det var FCK fans der opførte sig på den her måde.

I dag var et nederlag.

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *