Før Kampen: SønderjyskE v. FCK, 22/07/12

Grr, SønderjyskE hjemmeside!

Åh, hej. Ja, så er det tid til anden runde i Superligaen og efter et møde med en af sæsonens guldkandidater, et møde som endte en del bedre end det nok burde, så er sæsonens anden kamp mod SønderjyskE, et hold som vi havde… skal vi sige “problemer med” sidste sæson.

Og så er det endda på udebane, sagnomspundne… et eller andet stadion. Haderslev, Haderslev Fodboldstadion. Der har ikke været noget meldt ud om at man skal være i følgeskab med en mindreårig, men away-kortet gælder stadig. Er det ikke lige en mulighed, så viser Canal 9 den også med optakt fra kl. 16:00, for efter sidste uge at have stiftet bekendtskab med det ene nye søndags-spilletidspunkt så er det denne gang det andet nye, nemlig kl. 17:00.

Der er trupper, både hos FCK og, grr, hos SønderjyskE og kigger vi mod det jyske først så er det en tyve mand stor bruttotrup der har plads til hele tre venstrebacks, den unge Jacob Tjørnelund der spillede pladsen mod Randers istedet for bagersønnen Daniel Christensen, der sad ude mod Randers grundet karantæne og så den nytilkomne østriger Florian Hart der egentlig skulle have spillet Randers kampen men ikke havde fået spilletilladelse endnu. Det gør det selvfølgelig lidt uforudsigeligt hvem der skal spille lige netop venstrebacken, men mon ikke Daniel Christensen tager den? Det giver ihvertfald en opstilling som hedder:

Håkan Opdal

Jarl Andre Storbæk – Thomas Hansen – Niels Lodberg – Daniel Christensen

Conor O’Brien – Henrik Bødker

Lasse Vibe – Henrik Hansen – Eyjolfur Hedinsson

Quincy Antipas

Antipas har de stadig, desværre, mens nyindkøbet Salami stadig sidder ude med en skade.

Hos FCK er der ugenvalg til Dame N’Doye, Peter Larsson og Pape Pate Diouf, mens Thomas Delaney stadig er skadet og Claudemir afsoner den første af to karantænedage. Det giver umiddelbart et hul på midtbanen til den tilbagevendte Christian Grindheim, men han er netop just tilbagevendt fra sin skade mod Brugge så det ville ikke overraske hvis det istedet var Martin Bergvold der fik chancen fra start. Jeg vil faktisk gå så langt som at forvente det, Bergvold har fået mere spilletid end Grindheim i træningskampene og Jacobs virker en del mere klar til at bruge ham end CV var. Var det Carsten V. Jensen der sad på bænken mod FCM ville det uden tvivl have været Pierre Bengtsson der blev sat ind i slutfasen, ikke Bergvold. Oppe foran tror jeg også der kommer nogle ændringer. En oplagt ændring ville være Nikolaj Jørgensen ind som hængende angriber bag Santin, Grønkjær rollen, men jeg tror ikke hans kondition er til en startplads endnu. Andreas Cornelius kom tilgengæld også ind mod FCM og gjorde det flot og Ariël Jacobs, manden der “opfandt” Romelu Lukaku, virker ikke som typen der ser et problem i at smide en ung spiller ind i startopstillingen. Cornelius kunne faktisk være nøglen til at få noget af den energi ind fra start som manglede mod FCM. Så et gæt ville være:

Cesar Santin – Andreas Cornelius

Martin Vingaard – Martin Bergvold – Thomas Kristensen – Christian Bolaños

Bryan Oviedo – Kris Stadsgaard – Sölvi Ottesen – Lars Jacobsen

Johan Wiland

Jeg har også Stadsgaard inde istedet for Ragnar, mest fordi jeg finder det mest sandsynligt. Ud fra træningsrapporter skulle Sölvi ikke ligne en der sidder udenfor efter hans ellers forfærdelige kamp mod FCM men holdet har alligevel brug for Stadsgaards forcer og bliver det ikke Ottesen så må det jo være Sigurdsson der ryger på bænken. Jeg har heller ikke Martin Vingaard på den centrale midtbane fordi selvfølgelig har jeg da ikke det.

Det bliver godt nok en svær nød at knække. SønderjyskE har været et ubehageligt bekendtskab og kommer med selvtilliden i orden efter en 6-1 snitter til Randers. Selvfølgelig, FC Nordsjælland kom til det midtjyske efter 4-0 mod Horsens og endte med at tabe 3-1, så et godt resultat i første runde mod billig modstand behøver ikke at betyde det helt store, men det er svært at se på den FCK trup og tænke andet end at der kvalitetsmæssigt er mindre afstand mellem de to klubber end set længe, hvis nogensinde. Meget kommer an på om Ariël Jacobs kan få bugt med sidste uge og sidste sæsons slatne indstilling fra start eller om vi får endnu en omgang “Ah, det går nok. FCK time og alt det der” bold. Den bliver ikke uafgjort er mit bud på resultatet.

Og kunne vi så få N’Doye skudt afsted og nogle spillere ind den anden vej, tak.

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *