Før Kampen: Silkeborg vs. FCK, 01/04/13

Endnu en kort påske-optakt og så kommer der en Efter Påsken der samler op på de to kampe.

Hvor den anden så er Silkeborg der tager imod på Mascot Park kl. 17:00. Der er trupper udtaget her og her, hvor Silkeborg nok kommer til at stille op i en lidt alternativ version på grund af skader mens FCK har den samme trup som mod FCM, minus Christian Bolaños der teknisk set var med i FCM truppen men blev hjemme i København grundet en skade. Og nok stiller op i en lidt alternativ version også.

Hos Silkeborg er Suune Kiileriich og Christopher Poulsen ude med karantæne og det betyder at der skal findes en ny venstreback og en ny mand til midterforsvaret. Tipsbladet regner med at det bliver Daniel A. Pedersen centralt og Nicolai Ritter på venstreback, det er ikke en normal position for Pedersen og de har Adeola Runsewe til at overtage hans plads på midtbanen hvilket jeg godt kunne tvivle på. Omvendt er det svært at se hvad de ellers skulle gøre. Tilmed er Marvin Pouriérerer, som jeg tror det skal udtales, tvivlsom efter han udgik i pausen mod SønderjyskE med en lyskeskade og så bliver det sikkert unge Jeppe Illum oppe foran. Det kan være at man giver Pourié en sprøjte og lader ham spille, men det kommer vist mest an på hvor meget man tror på at man kan få noget ud af den her kamp. Jeg gætter på meget lidt. Starter Pourié inde tror jeg dog snarere at man lader Jesper Bech falde ned på kanten i stedet for Runsewe og Jeppe Illum ind som offensiv midt.

Lasse Heinze

Frank Hansen – Daniel A. Pedersen – Jesper Mikkelsen – Nicolaj Ritter

Dennis Flinta

Adeola Runsewe – Kasper Risgaard

Jesper Bech

Martin Svensson – Jeppe Illum

Hos FCK er det for nogen spillere fjerde kamp på under halvanden uge og man må regne med at det betyder ihvertfald et par ændringer i forhold til FCM kampen. Lars Jacobsen er en gammel mand og en af dem der ville spille kamp nummer fire, så mon ikke Christoffer Remmer får chancen på backen? Andreas Cornelius er en ung mand men også medlem af klub fire og ikke en spiller man vil risikere at overbelaste, så han får nok en pause. Nicolai Jørgensen er i samme situation og har endda en skadeshistorik at se tilbage på, så han ryger nok også på bænken. Omvendt vil en kamp som den her også være en fin mulighed for at give Michael Jakobsen lidt spilletid, holde ham varm hvis der skulle ske noget, så en udskiftning der er også muligt. Og sidst men ikke mindst må man forvente at selv ikke Ariël Jacobs er for bange til at spille med to angribere mod Silkeborg, så en af Claudemir, Thomas Kristensen og Daniel Jensen bliver nødt til at sætte sig på bænken.

Muligvis to af dem, det kommer an på hvad man gør med Thomas Delaney. Det er faktisk det store spørgsmål. Starter Delaney inde? Starter han inde på venstrekanten istedet for Vingaard? På den centrale midtbane? Eller måske skal han lige have lidt mere tid før ribbenet er helt klar til en startplads. Lige nu tror jeg Martin Vingaard er nederst i hierarkiet.

Cesar Santin – Igor Vetokele

Thomas Delaney – Claudemir – Daniel Jensen – Rurik Gislason

Pierre Bengtsson – Michael Jakobsen – Kris Stadsgaard – Christoffer Remmer

Johan Wiland

Nogle mener at man burde håbe lidt på en Silkeborg sejr for at lægge pres på Brøndby, men jeg tror ikke Silkeborg har en chance længere. Der er to der skal rykke ned og Silkeborg bliver den ene. Så lad os bare få en sikker sejr og, hey, måske nogle flere minutter til Danny Amankwaa. Hold ham inde omkring førsteholdet.

Og ingen aprilsnar, tak, hverken fra klub eller TV. De er aldrig så morsomme som en eller anden PR medarbejder tror.

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *