Før Kampen: Lyngby v. FCK, 01/04/12

Så skal vi til endnu en spændende kamp der kun kan byde på masser af mål og forrygende underholdning! Hah, aprils n–… *suk*

Ja, efter en dødssejler af en kamp mod Silkeborg går kursen nu mod Lyngby og en bedre chance for at hævne en eller anden opfundet ondskabelighed fra Flemming Østergaards side får Lyngbynitterne nok ikke. Er det stadig det de går op i, hvem der solgte Todi og for hvad? Jeg ved det ikke. Kampstart er kl: 16:00 på Lyngby’s stadion, der går under navnet Lyngby Stadion. Endnu en gang skal man enten til Kongens Lyngby eller over på Kongens Canal 9.

Der er vanen tro udtaget trupper, både fra FCK’s side og Lyngby’s ditto. Hos Lyngby… Uffe Bech er med, Peter Madsen er ude. Hjælper det nogen? Hos FCK er Claudemir stadig udenfor truppen og det samme er naturligvis Martin Vingaard, der blev skadet i sidste uges kamp mod Silkeborg. Han bliver erstattet af Toutouh i truppen men næppe på banen. Ser vi på startopstillingen hos Lyngby bliver det nok samme som mod Brøndby, hvis jeg skulle gætte. Og det skal jeg, med mit kendskab til Lyngbys trup. Dog skal det nævnes at det højst sandsynligt bliver til et gensyn med to forhenværende og en nuværende FCK spiller, da Jeppe Brandrup, Morten Bertolt og Martin Bergvold alle må formodes at starte inde. Lyngby er åbenbart for os hvad Horsens er for Brøndby. Bortset fra… ikke bedre placeret i ligaen.

Nicklas Højlund

Jeppe Brandrup – Mathias Tauber – Frederik Krabbe – Thomas Rasmussen

Morten Bertolt – Martin Bergvold

Anders Christiansen – Bajram Fetai – Emil Larsen

Patrick Mortensen

Der skal nok også holdes godt øje med Emil Larsen, men det er mere fra spillernes side. Larsen er uden tvivl Lyngby’s største salgsobjekt for tiden og han fik i sidste uge Anders Randrup til at se dum ud. Altså, øh, mere.

Anyway, hos FCK mangler vi en venstre midt og en central midt, men vi har kun en Thomas Delaney (vi har kun en Thomas Delaney, en Thomas Delaney, vi har kun–undskyld). Det betyder en startplads til enten, og hold nu godt fast, Pape Pate Diouf, Thomas Kristensen eller Pierre Bengtsson. Mmm, mærk den brede trup. Der er sikkert en del der ville foretrække Bengtsson og så skubbe Oviedo frem, men da vi ikke spiller med deciderede wings som sådan, så tvivler jeg på at Oviedo ville være lige så effektiv som kant som han er som back. Så kunne man sætte TK ind centralt og skubbe Delaney ud på venstre, men så mangler man en mand på bænken til at sætte ind når Grindheim går død eller TK fylder TK-tolerance meteret op. Og så er der Pape Pate Diouf.

Jeg håber på Diouf, skal jeg sige. Men jeg tror det bliver TK løsningen.

Cesar Santin – Dame N’Doye

Thomas Delaney – Thomas Kristensen – Christian Grindheim – Christian Bolaños

Bryan Oviedo – Kris Stadsgaard – Sølvi Ottesen – Lars Jacobsen

Johan Wiland

 Og nu er der sikkert nogle der sidder og tænker “Jamen, selv en halv-dårlig Oviedo er en bedre løsning end det der”, men med Lyngbys 4-5-1 opstilling, så vil meget af det offensive spil handle om at rykke kanterne ind og lade de to backs komme på skift, så man kan matche eller overmatche Lyngbys fem-mands midtbane. Oviedo er vores bedste offensive bud fra backen, så det vil primært være ham der trykker op mens Delaney rykker ind og agerer central midt. Med Oviedo på kanten er der en større risiko for at blive overmatched inde centralt mens man samtidig mister nogle af de offensive egenskaber han har at byde ind med fra backen.

Om CV vurderer det anderledes skal jeg ikke kunne sige.

Kigger vi på Lyngbys sidste fire kampe har de vundet to og tabt to, de tabte til Brøndby på udebane og til AaB også på udebane. Tilgengæld har de sejre over både FC Midtjylland, på heden, og OB hjemme, så det står lidt og vakler for Lyngby for tiden. Bertolt og Bergvold har givet dem en ro på den centrale midtbane som de ikke havde før, men med seks point op til SønderjyskE og otte op til OB (som har overhalet Brøndby i nedrykningskapløbet), så begynder det så småt at snerpe til. Der skal point på kontoen og man kunne sagtens se specielt Emil Larsen volde FCK alvorlige problemer i offensiven, mens FCK nok vil få sit at se til med at komme frem til chancer.

Det er rent gæt, men jeg tror på en kedelig kamp og så en 1-0 sejr til FCK på mål af Cesar Santin. OK, det med den kedelige kamp var ikke helt lige så meget et gæt som resten.

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *