Før Kampen: FCM v. FCK, 20/05/12

♪ It’s the final countdown ♪

Ja, så er der kun to kampe tilbage i sæsonen og det er nu det hele bliver afgjort.

Primært fordi vi ikke selv afgjorde det for et par kampe siden.

FC Midtjylland tager imod på MCH Arena i Herning, kampen bliver spillet kl. 16:00 og fordi det er de sidste to runder, så bliver alle kampe spillet samtidig, hvilket så igen betyder at det denne gang er DR2 der sender kampen med optakt fra kl. 15:30.

Der er trupper, FCK og FCM, og som de selv er så venlige at påpege, så er det samme FCM trup som mod Horsens for en uge siden. Altså er Kristian Bak stadig ude og man må næsten forvente at det også bliver samme opstilling som mod Horsens, altså med Martin Albrechtsen som erstatning i midterforsvaret. Der er en lille mulighed for at enten Jude Nworuh eller Tim Janssen starter inde på toppen og skubber Igboun ned på kanten og Danny Olsen ud på bænken, men det er næppe sandsynligt.

Jonas Lössl

Kolja Afriyie – Martin Albrechtsen – Erik Sviatchenko – Jesper Juelsgård

Izunna Uzochukwu – Jakob Poulsen – Mads Albæk

Rilwan Hassan – Danny Olsen

Sylvester Igboun

Hos FCK er det næsten den samme trup som mod AC Horsens, ud er gået Christian Gamboa og Morten Nordstrand, ind er kommet Sølvi Ottesen og lidt overraskende den unge angriber Andreas Cornelius, som rykker permanent op i førsteholdstruppen fra næste sæson. Det kan man så tage som et skulderklap til den unge mand eller som en kynisk indrømmelse af at hvis vi kommer bagud så kommer de sidste tyve minutter af kampen til at bestå af høje bolde op i feltet. Det skal så siges at det er en 19 mands trup, så han kan ende med at blive sorteret fra i sidste minut, men der er fire midterforsvarere med i truppen og jeg har svært ved at se at der er brug for alle fire til den her kamp. Som nævnt efter pokalfinalen så har jeg svært ved at se hvordan det kan forsvares at vende tilbage til det mislykkede Oviedo-som-wing eksperiment men derfra og så til rent faktisk at bruge vores mest målfarlige midtbanespiller, der er nok lidt for langt, så jeg regner med Vingaard som venstrekant. X-faktoren, om man vil, er førnævnte pokalfinale. Hvor meget sidder i benene stadigvæk? Det kunne sende Bengtsson ind på backen, men jeg håber det virkelig ikke. Det kunne også holde Vingaard væk fra fløjen, men så må det blive Pape Pate Diouf istedet. Jeg har sagt det før, men det vil i den grad være en falliterklæring at starte med Oviedo og Bengtsson samtidig i de her to sidste kampe. Der er ingen undskyldning for det.

Cesar Santin – Dame N’Doye

Martin Vingaard – Claudemir – Thomas Kristensen – Christian Bolaños

Bryan Oviedo – Kris Stadsgaard – Sølvi Ottesen – Lars Jacobsen

Johan Wiland

Imens FCK prøver at få den første udesejr i Jylland siden august sidste år, så skal FCN til vestegnen for at møde Brøndby. Med nederlag til FCN og sejr til FCK vil mesterskabet være placeret allerede i denne runde, enhver anden kombination af resultater og det bliver først på onsdag. Det bliver nervepirrende men jeg sætter min lid til FCKs generelt gode historie med FCM og siger en 2-1 sejr. Jeg tror tilgengæld ikke at Brøndby kan stille noget op mod FCN, så det bliver videre mod onsdag.

Men lad os nu først lige koncentrere os om FCM. Fuld koncentration, tak, hr. N’Doye.

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *