Før Kampen: FCK v. AGF, 28/04/13

Det er mærkeligt at håbe på en uafgjort i en af FCK’s Superliga-kampe, men det har været en mærkelig sæson så hvad er en mærkværdighed mere?

Ja, SønderjyskE overraskede ved at tage point fra FC Nordsjælland og nu skal vi helst ikke tabe men samtidig helst ikke vinde mod AGF. Lige nu er vi ni point foran FCN med fem kampe igen, FCN har fire kampe. Taber vi mod AGF, så kan sejre til både os og FCN i næste runde gøre at vi ender på et ni points forspring med ni point at spille for og altså ikke matematisk sikret mesterskabet. Vinder vi mod AGF, så er vi tolv point foran med tolv point tilbage at spille om og alt andet end en sejr til FCN om fredagen gør os til mestre før kampen mod Brøndby om søndagen.

Så søndag kl. 19:00 i Parken, trupper her og her, byder vi AGF velkommen til hvad der forhåbentlig bliver en god, velspillet, underholdende uafgjort kamp. Kan man ikke komme i Parken er det Match of the Week på 3+, ligesom det er resten af sæsonen ud. Man får næsten fornemmelsen af at Viasat også har sine tvivl om Brøndbys fortsatte overlevelse og nu, meget sent, satser på at overbevise deres seere om at det nu er FCKs kampe man absolut skal se, uanset hvor ligegyldige de er.

Hos AGF sidder Marcus Solberg og Casper Sloth begge ude med skader, hvor Sloth er det store tab mens Solberg har det fede øgenavn. Foruden de to er der de langtidsskadede Mate Vatsadze og Atle Roar Håland, der har siddet udenfor siden starten af februar med en brækket næse. I dagene efter han fik den brækket kom der ellers en nyhed om at han var blevet opereret og snart kunne spille med en special-fremstillet maske men her flere måneder senere sidder han altså stadig ude. Det betyder alt sammen at David Devdariani sandsynligvis rykker frem som hængende angriber bag Davit Skhirtladze, mens Sloths plads på den centrale midt bliver overtaget af den gamle FCK helt Hjalte Nørregaard. Med hører også at Stephan Petersen, modsat hvad man måske hørte under AGFs seneste kamp, ikke har karantæne til kampen mod FCK.

Stefan Rasmussen

Arthur Sorin – Petri Pasanen – Anders Kure – Mikkel Kirkeskov

Stephan Petersen – Kasper Povlsen – Hjalte Nørregaard – Osama Akharraz

David Devdariani

Davit Skhirtladze

Hos FCK er Thomas Kristensen tilbage fra karantæne mens Christoffer Remmer stadig sidder ude med skade og er erstattet i truppen af Mads Aaquist. Det tyder umiddelbart på en ganske udramatisk stærkeste opstilling hvor det mest spændende bliver hvilke tre spillere der bliver siet fra kamptruppen. Danny Amankwaa og Jacob Busk er umiddelbart oplagte, mens Mads Aaquist nok står som favorit til den sidste plads på tribunen. Ryger han derop er der kun en forsvarsspiller på bænken og ingen oplagt back, så det kan ende med at blive enten Martin Vingaard eller Daniel Jensen der bliver siet fra i sidste ende.

Men nok Aaquist.

Andreas Cornelius – Cesar Santin

Nicolai Jørgensen – Thomas Kristensen – Claudemir – Christian Bolaños

Pierre Bengtsson – Ragnar Sigurdsson – Kris Stadsgaard – Lars Jacobsen

Johan Wiland

Det er typisk, ikke? Den ene gang man gerne ser en uafgjort og pludselig er det svært ikke at se os vinde. Sker det må vi bare sætte vores lid til FCN og så se om vi når kampen mod Brøndby eller om de går konkurs først.

Som sagt, det har været en mærkværdig sæson.

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *