Før Kampen: FCK v. AaB, 29/04/12

Med semifinalerne nu sikkert bag os… eller… i det mindste bag os, så er det tilbage til ligaen hvor billedet stadig er uforandret. FCN vandt igen deres kamp, takket være AGF og deres manglende evne til ikke at være AGF, så kampen mod AaB er endnu en must-win kamp for at holde FCN seks point bag os før det store møde på onsdag i Farum.

“Det store møde i Farum”, det lyder bare forkert.

Nå, men AaB kommer altså til Parken, kampstart kl. 18:00, så hvis den ses på TV er det med den helt store optakt fra kl. 16:00 på 3+. Ses den i Parken så… er det i Parken. Ja.

Der er trupper, FCK og AaB, tager vi AaB først så har de Thomas Augustinussen tilbage fra karantæne, men til træning var han åbenbart på det forkerte hold i forhold til startopstillingen, hvor det istedet ser ud til at være Mathias Wichmann der beholder pladsen. Det vil dog være en anelse mærkeligt om Kent Nielsen ikke tager sit udgangspunkt i en fornuftig defensiv og dermed tager Augustinussen med. Kanterne mod FCN hed Kasper Kusk og Lucas Andersen, henholdsvis 20 og 17 år gamle, der vil der måske også komme nogle ændringer. Omvendt ser AaB ud til at være tilpas langt ude af nedrykningskampen og selvom de er med i kampen om den femteplads der højst sandsynligt giver europæisk kvalifikation, så ligger de sidst af de fire hold der kæmper om pladsen, bag tre hold der alle er bedre end dem. Så måske er det ikke en dårlig kamp at give et par unge spillere noget erfaring mod de forsvarende danske mestre. Henrik Dalsgaard kan også tage en af pladserne til højre i hver af de tre kæder, men sker det bliver det nok på midtbanen istedet for Kusk.

Nicolai Larsen

Patrick Kristensen – Kenneth Emil Petersen – Lasse Nielsen – Jacob Ahlmann

Kasper Kusk – Thomas Augustinussen – Rasmus Würtz – Anders Due

Nicklas Helenius – Jeppe Curth

Hos FCK har Carsten V. Jensen valgt at tage alle der kan kravle og gå med. Bortset fra de langtidsskadede Delaney og, øh, ham den høje fyr… blond hår… Nilsson? Larsson? Larsson. Peter Larsson, der var den. Bortset fra de to, så er alle spillere med i truppen, hvilket betyder at tre skal skæres fra. Det betyder nok også at man laver sidste-minuts tests på Thomas Kristensen, Lars Jacobsen og Sølvi Ottesen. Hvis alle tre består, så bliver det nok Toutouh, Nordstrand og Gamboa der ryger ud, men nok kun Lars Jacobsen og Sølvi Ottesen der starter inde. Lars er tæt nok på hans sidste kamp til at han stadig er i kampform, Sølvi er blevet holdt udenfor med noget rygbøvl, eller ihvertfald bekymringer for noget rygbøvl, men hvis han er med så er det fordi han er klar til at spille. TK har siddet ude med en forstrækning og spiller en position og en type spil hvor der bliver løbet rigtig meget i løbet af en kamp. Der tror jeg man er mere forsigtig med bare at smide ham direkte ind. Så er det mest åbne spørgsmål venstrekanten, hvor jeg personligt håber at Pape Pate Diouf får chancen igen. Vingaard virker slet ikke oppe i gear, heller ikke før hans seneste skade, Oviedo taber noget i hans spil når han ikke kan komme bragende fra backen og Bengtsson er ikke aggressiv nok i sit offensive spil til at spille den slags back som FCKs system lægger op til.

Cesar Santin – Dame N’Doye

Pape Pate Diouf – Claudemir – Christian Grindheim – Christian Bolaños

Bryan Oviedo – Kris Stadsgaard – Sølvi Ottesen – Lars Jacobsen

Johan Wiland

Selvfølgelig, hvis ingen af de tre består testen, så bliver det Gamboa igen på højreback, Sigurdsson i midterforsvaret og sikkert Nordstrand på bænken.

Sidst AaB vandt på udebane var 20. november sidste år, mod FC Midtjylland, faktisk har de kun vundet to gange på udebane hele denne sæson. Det bliver ikke tredje gang denne gang, en 3-1 sejr holder FCK seks point foran FCN før det indbyrdes opgør på onsdag og ville det så ikke være rart at se Christian Bolaños score sit første mål? Jo, det ville.

FacebooktwitterFacebooktwitter
[ssba]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *